FITCAMP PÅ GOTLAND OH I RESTEN AV SVERIGE

4 veckor med fokus på träning och bra näring
Är du redo att investera 4 veckor för att ge din fysik och hälsa ett lyft?
Vill du få fart på kroppen och komma igång med din träning? Vill du få snabba resultat? Det kan vi garantera att du kommer att få om du hänger med i vår FIT CAMP.

Vi tränar med kroppen som belastning och träningen är upplagd så att den passar alla. Alla kommer kunna prestera maximalt på sin nivå och under dessa 4 veckor få ett dramatiskt lyft både fysiskt och hälsomässigt.

Anmäl dig till nästa informationsträff för FITCAMP här!
Skriv i rutan för kommentarer vilken ort du är intresserad av.

 Citat från tidigare deltagare.

"24Fitcamp har gett mig tillbaka en sedan länge saknad träningsglädje och motivation. Jag både ser och känner resultat i kropp och tankesätt."                    / Kristin 38 år

"Att delta på en 24Fitcamp har gett mig så mycket inspiration, glädje och lust. Jag har fått insikt på hur viktig kosten är i vardagen men också hur den kan effektivisera min träning!
                                          / Maria 44 år

"Att delta i 24Fitcamp utmaningen är den bästa investeringen jag gjort i mig själv.
Att få konkreta tips och fantastisk pepp av både ledare och andra deltagare har gjort min resa mot en sundare livsstilrolig, utvecklande och faktiskt ganska enkel." 
                                              / Lotta 43 år

" Den träningsglädje jag känt under kampen har jag personligen inte upplevt tidigare. Härlig pepp och glada miner från alla deltagare." 
                                           / Sanna 45 år

" 24FitCamp har lärt mig hur viktig näring är för att få resultat på min träning."                        /Evelina 21 år