Viktkontroll med OPTIMAL KOSTPLAN

Kontrollera vikten med balanserad näring!
Att kontrollera sin vikt är ett stort problem för många i dagens samhälle där tiden inte räcker till för att laga en ordentlig frukost och oftast inte heller en bra lunch. Det blir snabbmat och snabba sockerarter i stor utsträckning vilket på sikt ger en försämrad ämnesomsättning med övervikt eller undernärdhet som resultat. Båda dessa problem grundar sig i näringsbrist.
 
Vi som använder Herbalife för att kontrollera vikten gör det genom att med produkternas hjälp berika vår vardag med mer näring där vi idag kanske har ett bristfälligt näringsintag. Vi kombinerar produkterna tillsammans med vanlig mat för att få en optimal lösning för att genom en livsstilsförändring hålla vikten livet ut och samtidigt vara på topp energimässigt.

OPTIMAL KOSTPLAN - en 3-veckors online kurs på FB.
Varje dag under 3 veckor coachar jag dig så att du når DITT mål. Mitt målsättning är att lära deltagarna att komponera balanserade måltider så att kroppen fungerar så optimalt som möjligt. Vi utesluter inget utan tror på att kroppen behöver alla näringsämnena i balans.
All coaching och sker i en sluten grupp på FB vilket betyder att du kan delta oavsett vart du befinner dig.
 

Vill du ha hjälp att kontrollera vikten? Öka i vikt? Minska i vikt? Få mer energi? Slippa sötsug?

Nästa online kurs startar 1 nov 2019. Anmäl dig till provveckan genom att fylla i dina uppgifter. Skriv
OK 1 Nov i kommentarsfältet.