OPTIMAL FRUKOST

Frukosten är dagens viktigaste mål. Breakfast kommer från "Break the fast" dvs bryta fastan efter natten. Svårigheten med frukosten kan vara att få till rätt balans i den. Idag innehåller väldigt mycket av det vi äter "dolt socker". Så resultatet blir tyvärr alltför ofta att många får i sig för stor del snabba kolhydrater, för lite protein, för lite fibrer och för lite näring i sin frukost och har det väl börjat så redan på morgonen så är det stor risk att resterande del av dagen får ett ojämnt blodsocker och skapar sötsug, energisvackor och ojämt humör.

Idag är det tyvärr många som inte ens äter frukost. Du är väl inte en av dem hoppas jag? Om du är det, hör av dig till mig så hjälper jag dig gärna.

Att få inspirera dig till att hitta en bra, hållbar frukostvana är min uppgift. Tänk om jag kan få hjälpa dig så att du får bättre dagar. Wow, vilken glädje!
Gå gärna in på länken: www.optimalfrukost.se/pida

När du har fått ordning på frukosten så kanske du vill ta ytterligare ett steg? I Optimal Kostplan ingår du i en sluten Fb grupp där jag coachar dig till att kunna sätta ihop välbalanserade måltider från morgon till kväll. Kursen löper över fyra veckor och nästa omgång startar 22 OKTOBER 2018.

Vill du testa sex frukostar helt utan kostnad?
- skriv "önskar provpaket" i rutan för meddelande.

Vill du delta i Optimal Kostplan där all coching sker online i sluten fb grupp?-Skriv "Optmal Kostplan" i rutan för meddelande så skickar jag anmälningslänk